Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DI udskyder kontingentbetalinger

Søgeord:

25. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

309 gange

Læses i øjeblikket af:

0

11.500 virksomheder kan vente to måneder med betalingen.

 

Dansk Industri (DI) har besluttet at udskyde alle 11.500 medlemsvirksomheders kontingentbetalinger til DI og relaterede medlemsforeninger for 1. kvartal 2020 med i første omgang to måneder grundet coronakrisen.

 

- Coronakrisen og de omfattende foranstaltninger, der bliver sat i værk for at inddæmme spredningen og for at redde liv, rammer virksomhederne hårdt – det koster ordrer og indtjening, og det vil give både tabte job og konkurser. Det skal vi alle sammen hver især gøre alt, vi kan, for at undgå. Og det gælder selvfølgelig også DI som Danmarks største fællesskab af virksomheder, siger administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

 

Han understreger, at DI arbejder intensivt for at finde alle tænkelige veje – politiske, personalejuridiske og i relation til samarbejdet med myndighederne og det offentlige – for at holde hjulene i gang i virksomhederne. Her er udsættelsen af kontingentbetaling ét konkret bidrag, som vil give virksomhederne en velkommen likviditetslempelse med op til 200 mio. kr. her og nu.

- Med udsættelsen af vores medlemsvirksomheders kontingentbetalinger kan vi fra DI’s side yde endnu et konkret bidrag til, at skaden bliver så lille som mulig, siger Lars Sandahl Sørensen.

 

DI opfordrer samtidig de virksomheder, der endnu ikke lider så hårdt under coronakrisen, til at række de nødlidende virksomheder en hjælpende hånd – ved blandt andet at betale regninger hurtigst muligt og fremskynde fremtidige ordrer.

 

- DI vil gerne være med til at understøtte en helt nødvendig retning i dansk erhvervsliv, hvor alle dem, der har mulighederne for at hjælpe nuværende kunder og leverandører med at komme igennem de kommende måneder, selvfølgelig også bør gøre det – eksempelvis ved at korte betalingsfrister. Vi skal hjælpe hinanden nu – overalt, hvor vi kan, siger Lars Sandahl Sørensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk