Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Diplom til nye shippingfolk

Søgeord:

22. november 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

215 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Shippingbranchens Diplom i Shipping på EASV har dimitteret Hold 1.

 

Fra Diplomuddannelsen i Shipping, der er udviklet i samarbejde mellem Erhvervsakademi Sydvest (EASV) og Danmarks Skibsmæglerforening (DS), er Hold 1 nu efter tre års studier dimitteret i november 2018.

 

- Vi ønskede at supplere uddannelsesudbuddet til Shippingvirksomhederne i Danmark med en shippingfaglig uddannelse på diplomniveau til shippingvirksomhedernes mere erfarne medarbejdere, siger Kim Bo Skøtt, Chefkonsulent hos EASV, og fortsætter.

 

- For at give branchen en uddannelse med et internationalt snit, kontaktede vi vor samarbejdspartner på alle uddannelserne, Danmarks Skibsmæglerforening.

 

Globalt brand

- Shippingbranchen er i hård konkurrence med andre erhverv om at sikre sig en kompetent og motiveret arbejdsstyrke. Derfor valgte vi at kombinere med fag fra Institute of Chartered Shipbrokers i London, og dette var kun muligt fordi Skibsmæglerforeningen repræsenterer dette globale brand indenfor shippinguddannelser i Danmark, siger direktør Jesper Sebbelin fra Danmarks Skibsmæglerforening.

Foreningen har i forbindelse med afslutningen for Hold 1 talt med to af de studerende på diplomuddannelsen i shipping, Mikkel Høgh Henriksen fra Niels Winther & Co. A/S samt Morten Bang Christensen fra Damco Denmark A/S.

 

Mikkel Høgh Henriksen/Niels Winther & Co. A/S siger:

 

- Det er vigtigt, at uddannelsen sigter på international læring, der er online funderet og derfor fortsat har elementet af undervisning, men som kan kombineres med en travl hverdag.

 

Morten Bang Christensen/Damco Denmark A/S er enig i denne betragtning og tilføjer:

 

- Kvaliteten af vore undervisere har været udfordrende og givet en dimension, man aktivt kan benytte i hverdagen.

 

Nedenstående kandidater har med det afsluttende projekt bestået eksamen for diplomuddannelsen i shipping fra Hold 1. Yderligere to kandidater fra Hold 1 har fået udsat deres afsluttende projekt og går således først til eksamen i januar 2019.

Claus Thorngaard Jensen, Jutlandia Terminals A/S

 

Asbjørn Hvalsøe Andresen, Studerende

 

Mikkel Høgh Henriksen, Niels Winther & Co Aps

 

Lars Petersen, Niels Winther & Co Aps

 

Mikael Aaen Verge, Norvis Shipping Europe Aps

 

Morten Bang Christensen, Damco Denmark A/S

 

Det igangværende Hold 2 forventes at være færdige til næste efterår, og EASV optager lige nu studerende til et nyt hold med opstart i foråret 2019. For dette kommende nye hold er der mulighed for at opnå støtte fra Den Danske Maritime Fond. Man kontakter Danmarks Skibsmæglerforening for yderligere detaljer og henvisning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk