Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktør stopper efter 15 år

Søgeord:

25. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

412 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lars Aagaard er fortid i Dansk Energi i kølvandet på oprettelsen af Green Power Denmark.

 

Som led i fødslen af Green Power Denmark fratræder Dansk Energis administrerende direktør, Lars Aagaard, efter gensidig aftale. Lars Aagaard har i 15 år stået i spidsen for brancheorganisationen.

 

- Jeg vil sige tak til Lars for hans store indsats for Dansk Energi. Han har flyttet organisationen op blandt de bedste og har haft en enorm betydning for udviklingen af dansk energi- og klimapolitik. Jeg har stor respekt for Lars’ resultater og det evigt loyale og tætte samarbejde, vi har haft, siger Jesper Hjulmand afgående formand for Dansk Energi og ny formand for Green Power Denmark.

 

Lars Aagaard udtaler:

 

- Green Power Denmark er født, og det markerer for mig slutningen af en fantastisk epoke i Dansk Energi. Efter 15 år i toppen af Dansk Energi synes jeg, tidspunktet for mig er rigtigt i forhold til at lade ledelsesstafetten gå videre. Jeg vil gerne takke alle de dygtige medarbejdere, som gennem årene har skabt store resultater for både medlemmerne og den grønne omstilling. Også tak til medlemmer af Dansk Energi for opbakningen gennem alle årene. Og ikke mindst tillykke med fødslen af Green Power Denmark, siger Lars Aagaard.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke