Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktører opsagt i Hirtshals Havn

Søgeord:

8. marts 2021  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

677 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jens Kirketerp Jensen uforstående over for pludselig afskedigelse af ham og vicedirektør.

 

To dage før jul blev Hirtshals Havns administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen og vicedirektør Karin Eilers opsagt fra deres stillinger af havnens bestyrelse.

 

Ifølge Jens Kirketerp Jensen, der har været ansat i Hirtshals Havn siden 2001 – og siden 2004 som direktør – har han fortsat ikke fået nogen begrundelse for fyringen. Det siger han til Nordjyske Stiftstidende.

 

Ifølge Nordsøposten iværksatte havnebestyrelsen i slutningen af 2020 en ekstern konsulentundersøgelse, som skulle vurdere, hvorvidt havnen i sin nuværende form er rustet til de udfordringer og udviklingsmuligheder, som havnen står overfor i de kommende år, og på baggrund af denne er det konkluderet, at der er behov for nye ledelsesmæssige kompetencer.

 

- Det er vigtigt at understrege, at ændringerne ikke er et udtryk for utilfredshed med den hidtidige opgavevaretagelse, men alene bunder i en vurdering af, at nye kompetencer er påkrævet, hvis Hirtshals Havns udviklingspotentiale skal udnyttes fuldt ud i fremtiden, lyder det fra Anker Laden-Andersen, bestyrelsesformand hos Hirtshals Havn, til Nordsøposten.

Jens Kirketerp Jensen ønsker ikke at kommentere sagen yderligere over for Transport Tidende.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com