Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Direktørskifte hos Jumbo

Søgeord:

19. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

352 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jason Hwang afløser Ki Ju Park.

 

Projektspeditøren Jumbo Maritime skifter ud på toppen hos selskabets koreanske kontor.

 

Ny direktør for Jumbo Korea bliver Jason Hwang. Han afløser Ki Jun Park, der fortsætter i virksomheden som rådgiver for bestyrelsen.

 

Michael Kahn, administrerende direktør i Jumbo Maritime:

 

- Hr. Park er et højt respekteret medlem af Jumbo familien. I 23 år har han arbejdet utrætteligt på at bidrage til Jumbos fortsatte succes. Sammen med Jason Hwang, som han har lært de indviklede detaljer inden for projekttransportbranchen, har han sikret, at Jumbo vedbliver at være et højt respekteret navn i Korea og regionen. Jeg takker ham for alt, hvad han har gjort, og jeg er meget glad for, at vi fortsat kan regne med hans rådgivning, siger Michael Kahn.

Rekord-løft

Et godt eksempel på Jumbos evner finder man i august sidste år, hvor Samsung Engineering hyrede Jumbo til at transportere et meget tungt Wash Tower og fire søjler til JUPC-projektet i Saudi-Arabien. Det var altafgørende, at lastning, søfastgørelse og transport fra Pyeongtaek i Korea til Jubail i Saudi-Arabien blev håndteret sikkert. Opgaven udgjorde det tungeste løft i Jumbos 50-årige historie: 1.929 tons. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk