Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL og If indgår seksårig aftale

Søgeord:

1. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2025 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Store vækstambitioner i Norden.

 

DTL – Danske Vognmænd og If Skadeforsikring har fra årsskiftet taget hul på en omfattende og strategisk partnerskabsaftale.

 

If har store vækstambitioner i Norden, og den udvikling sættes der nu turbo på med en seksårig aftale med DTL. Forsikringsselskabet arbejder med målsætninger om, at 20 procent af medlemmerne hos DTL Danske Vognmænd inden årets udgang vil være tilsluttet den nye forsikringsaftale, lyder det.

 

- If har et langt partnerskab med DTL’s norske søsterorganisation, NLF, bag sig. I Norge er to ud af tre medlemmer forsikret under aftalen. Det siger noget om potentialet for Ifs og DTL’s medlemsvirksomheder, men også noget om, at et langsigtet partnerskab tager tid at udvikle. Vi har knoklet for at få aftalen med DTL i hus, men det er jo nu, at vi virkelig skal i gang med at tale med vognmænd og virksomheder om vores ydelser, services og unikke løsninger, siger Ivar Martinsen, koncernchef for If Erhverv.

Netop erfaringer fra Norge og særligt tilpassede løsninger, som er blevet til gennem årene med input fra både organisation og medlemmer nordpå, har været givtige i forhandlingerne med DTL.

 

- DTL har vist en stor tillid til vores produkter, service og skadeshåndtering. Vi glæder os over at kunne tilbyde medlemsvirksomhederne vilkår, som er unikke på det danske marked. Det oplever vi allerede har vægtet hos de DTL-medlemmer, som er kommet til, efter den nye aftale er trådt i kraft, siger Ivar Martinsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk