Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Endnu en direktør forlader SAS

Søgeord:

7. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kommerciel direktør finder nyt job uden for koncernen.

 

Kommerciel direktør Karl Sandlund forlader flyselskabet SAS. Han har fundet en ny stilling uden for selskabet, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

 

- Karl har været i SAS siden 2004, og det er med beklagelse, jeg ser ham gå. Han har været en nøglespiller på mange forskellige områder af virksomheden i de sidste 18 år. Både fra det personlige og faglige plan er jeg taknemmelig for, hvordan Karl introducerede mig til SAS, da jeg kom til sidste år. Jeg er sikker på, at hans drive og passion for samfundet også er noget, hans nye virksomhed vil værdsætte. Jeg ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, siger Anko van der Werff, præsident og administrerende direktør i SAS.

Karl Sandlund selv udtaler:

 

- Det er med blandede følelser, jeg forlader SAS. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har haft forskellige spændende stillinger i virksomheden gennem årene. De forandringer, vi har set, og bevægelsen mod en mere bæredygtig luftfartsindustri med SAS i førerposition ligger mit hjerte nært. Jeg har nu accepteret en uimodståelig mulighed i en virksomhed, der fremmer ekspertise og muligheder for vores næste generation, hvilket er noget, jeg sætter stor pris på. Jeg vil gerne takke mine kolleger hos SAS for deres engagement og støtte gennem årene, og jeg vil nøje følge udviklingen i SAS FORWARD, vores plan, som vil sikre en bæredygtig fremtid for denne fantastiske virksomhed, siger Karl Sandlund, der senest forlader SAS i begyndelsen af oktober.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk