Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Energiklynge samler sig i Fredericia

Søgeord:

25. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Energy Cluster Denmark og Center Denmark etablerer fælles kontormiljø.

 

Danmarks ny-fusionerede klyngeorganisation for energi, Energi Cluster Denmark og Center Denmark, etablerer i fællesskab nyt og innovativt kontormiljø i Fredericia. En co-location i Fredericia er optimalt for begge organisationer og skaber nye optimale rammer for forskning og innovation inden for energi og forsyning.

 

De to organisationer skaber partnerskab og etablerer sig sammen i et fælles kontor for at høste synergien mellem Energy Cluster Denmarks klyngeaktiviteter og Center Denmarks digitale innovationshub. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og netop beliggenheden har været afgørende for de to organisationer.

 

Energy Cluster Denmark har kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Sønderborg og København, og med kontor i Fredericia bliver det nemmere at mødes med medlemmerne fra hele landet.

Med cirka 400 medlemmer fra den danske energisektor, universiteter og forskere er Energy Cluster Denmark sammen med Center Denmark som digital hub et stærkt udgangspunkt for energi-innovation i Danmark.

 

I Fredericia kommer Energy Cluster Denmark geografisk tæt på nogle af deres store medlemmer som Ørsted, Energinet, EWII, Shell og Vattenfall.

 

- Vi har valgt Fredericia til vores nye kontor, fordi Fredericia har en meget ambitiøs strategi inden for energiområdet, der passer godt til vores ambitioner. En række store virksomheder med energi som kerneforretningsområde bor i Fredericia og omegn, og dem kommer vi nu tættere på, siger Glenda Napier, administrerende direktør i Energy Cluster Denmark.

 

Søren Skov Bording, direktør for Center Denmark:

- Vi samarbejder med forskere fra de førende universitetsmiljøer herhjemme og internationalt. Fra det nye kontor er grundstenen lagt i samarbejde med Energy Cluster Denmark for Danmarks nye Silicon Valley inden for digitale løsninger og innovation af energisektoren. I samarbejde med selskaberne inden for energitransmission og -distribution, universiteter samt små og store virksomheder er vores mål at understøtte den grønne omstilling i den danske energisektor på tværs af el, vand, varme og gas, siger Søren Skov Bording. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk