Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Engageret jyde skal sælge BHS Logistics

Søgeord:

20. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

752 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kent Cornelius er ny salgsdirektør.

 

BHS Logistics udpeger Kent Cornelius som selskabets ny salgsdirektør.

 

Kent Cornelius har en baggrund fra lignende stillinger i branchen og er en troværdig, vedholdende og ultraengageret jyde, som vil komme både BHS og selskabets kunder til stor gavn, lyder det. Han beskrives desuden som en holdspiller, der skaber en god stemning i omklædningsrummet og går forrest, når kampene spidser til.

 

- Det er meget vigtigt, at vi udvikler BHS med respekt for de mennesker, som har skabt en velsmurt maskine med 300 ansatte og mere end 600 mio. kr. i omsætning, og at vi samtidig er åbne op for nytænkning. Med andre ord så skal alle BHS’ere vide, at kunderne i dagens marked kun er til låns, og at de kunder, som køber ind hos BHS, gør det, fordi vi er anderledes. Og det er vi. På vores menneskesyn eksempelvis. Vi er mere personlige, informative, løsningsorienterede, fleksible og ser altid muligheder, og det er mit klare indtryk, at alle typer kunder føler sig værdsat og velkommen, siger Kent Cornelius.

BHS har udviklet sig markant inden for pharma-transport. Kent Cornelius har visioner på general cargo området og vil bruge udviklingen på pharma-området som inspiration:

 

- Jeg mener helt klart, at BHS kan udvikle sig til at blive et road full facility house, med stærke trafikker på stykgods og partloads i hele Europa på generel cargo. Kan vi adoptere og videreføre de mange gode praktikker og det serviceniveau, som vi tilbyder de store offentlige myndigheder, lægehuse og medicingrossister, til generel cargo markedet, så kan vi gøre en forskel på vores fleksibilitet, nærhed og omtanke over for kunderne. Vi leverer virkelig høj kvalitet, så potentialet er højt, siger han.

 

Og det store potentiale er også medvirkende til, at valget faldt på BHS, som ny arbejdsplads:

- BHS var egentlig ikke en mulighed, som jeg havde overvejet, men de mennesker, som jeg mødte i den indledende fase, havde virkelig ild i øjnene, og jeg blev solgt til projektet og stoltheden om at bygge en familieejet virksomhed op med store vækstmuligheder. Jeg synes, at ånden er meget ”nede på jorden”, og at BHS virker oprigtig interesseret i mennesker og muligheder, og så ser jeg selv et stort potentiale i at deltage i at bygge yderligere på. Jeg har aldrig kigget mig om efter helt nybyggede huse, men kan godt lide at forsøge at sætte mit præg på virksomheden, og dét tror jeg, at vi er 300 BHS´ere, som synes rigtig godt om, afslutter Kent Cornelius fra kontoret i Jylland, hvor han vil tilbringe noget af sin arbejdstid, mens han ligeledes vil befinde sig på BHS’ nye lokation i Køge.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk