Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren handelsdirektør til Toldstyrelsen

Søgeord:

17. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

530 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Peter Bürgel Nielsen har en fortid fra blandt andet Mærsk.

 

Den nye handelsdirektør for Toldstyrelsen er fundet, og valget er faldet på Peter Bürgel Nielsen, der tiltrådte stillingen 1. august.

 

Peter Bürgel Nielsen kommer med en solid erfaring inden for handel og logistik samt ledelse af strategi, drift, optimering og udvikling af processer. Han har senest været ansat i en ledende stilling i Bestseller og har før det haft ledende stillinger i A. P. Møller-Mærsk og i internationale shipping- og logistikvirksomheder.

 

Som handelsdirektør skal Peter Bürgel Nielsen stå i spidsen for, at Toldstyrelsen kan løfte kerneopgaven med at sikre smidig handel ind og ud af Danmark.

- Peters erfaring betyder, at vi får en handelsdirektør med en solid ledelseserfaring samt en betydelig faglig viden om told- og handelsforhold på både nationalt og internationalt niveau. Han har i sit hidtidige virke blandt andet været ansvarlig for udviklingsprojekter i tæt dialog med interessenter og virksomheder, hvilket er nyttigt i forhold til den udskiftning af it-systemer, som Toldstyrelsen står overfor i de kommende år, siger direktør i Toldstyrelsen, Charlotte Møller. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk