Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren lastbilmand skifter til DAF og Nyscan Trucks

Søgeord:

3. januar 2023  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

165 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ronnie Christensen får ansvar for DAF-salget øst for Storebælt.

 

Autoriseret DAF salgs- og serviceforhandler Nyscan Trucks i Køge har ansat 46-årige Ronnie Christensen som ny salgschef for DAF-salget øst for Storebælt. Han kommer senest fra en stilling som salgskonsulent i mere end ti år sammenlagt for Mercedes-Benz lastbiler, men inden da har Ronnie Christensen også i perioder solgt Scania og Renault lastbiler.

 

Ronnie Christensen har stort set beskæftiget sig med lastbiler i hele sin karriere. Han er oprindeligt uddannet Mercedes-Benz lastbilmekaniker på det daværende Mercedes-Benz lastbilværksted i Gladsaxe, men er ud af vognmandsfamilie og kom efter sin uddannelse ”hjem” til familiefirmaet Orla Christensen & Sønner A/S i Karlslunde. Her fik han et bredt indblik i vognmandsbranchen og arbejdede både med disponering og drift som henholdsvis kørselsleder og værkstedsansvarlig for en flåde på op til 65 lastbiler. Ronnie var også ansvarlig for køb og salg af vognmandsforretningens vognpark, som dengang også omfattede en hel del DAF-lastbiler. Undervejs arbejdede han også et år som mekaniker hos det daværende DAF København.

- Jeg har længe søgt en stærk salgsprofil til Nyscan Trucks, og med Ronnie har vi fået en rigtig god holdspiller på DAF-holdet, siger administrerende direktør Kasper Rasmussen fra Nyscan Trucks.

 

- Med sin baggrund har Ronnie et stort kendskab til vognmandsbranchens behov for både driftsøkonomiske og konkurrencedygtige lastbilløsninger og han har et stort produktkendskab til både lastbiler og opbygninger. Med sin tekniske baggrund vil han hurtigt lære DAF’s produktprogram at kende, så han kan rådgive kunderne på bedste vis, fastslår Kasper Rasmussen.

 

- Med DAF’s nyeste lastbilgeneration i form af de tunge DAF XF, XG og XG+-lastbiler til regional og international langturskørsel og senest den helt nye DAF XD-serie til distributions- og entreprenørkørsel står DAF rigtig stærkt på markedet, siger Ronnie Christensen.

- Nu har DAF potentiale til en langt større markedsandel i Danmark, og jeg ser frem til at bidrage til at udbygge Nyscan Trucks og DAF’s markedsandel på Sjælland og Lolland-Falster, tilføjer han.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk