Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren manager til Deugro

Søgeord:

17. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

197 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Projektspeditøren ansætter Paul Snowdon.

 

Projektspeditøren Deugro udnævner Paul Snowdon til global business development manager i selskabets Energy and Petrochemical afdeling med virkning fra 1. november 2021.

 

I mere end 20 år har Paul Snowdon drevet salg og forretningsudvikling ved at fokusere på løbende forbedringer af logistiktjenester og implementere forskellige løsninger til kunder i energi- og petrokemiske industrier. Ved at bygge videre på sin meget succesrige karriere inden for projektlogistik, sammen med en omfattende forretningsudviklingsbaggrund i Europa, Mellemøsten og Det Kaspiske Hav, vil Paul Snowdon sikre, at Deugro-gruppen fortsætter med at levere traditionelle og innovative løsninger til nye og eksisterende kunder, skriver selskabet.

 

- Jeg er begejstret for at blive en del af et strategisk, ambitiøst og vindende team i Deugro-gruppen. Jeg ser frem til at udvikle muligheder for vores globale kontorer sammen med vores senior-interessenter for at holde os på forkant med nye muligheder på tværs af energi- og petrokemiske industrier. Min erfaring og passion for at designe alternative løsninger vil gavne koncernen, da jeg gerne vil styrke rækken af tjenester, som Deugro-gruppen tilbyder til både nye og modne kunder, siger Paul Snowdon.

- Det er en fornøjelse at byde Paul velkommen i sin nye rolle i Deugro-gruppen. Han har et fremragende professionelt ry og en lang succeshistorie inden for logistikbranchen, siger Danny Staples, corporate vice president i Deugro-gruppen.

 

- Energi- og petrokemiske industrier forbliver afgørende vigtige for vores gruppes fremtid, og jeg er overbevist om, at Pauls modstandsdygtighed og dybe forståelse af en branche i hastig forandring vil hjælpe med at drive fremtidig udvikling i Deugro-gruppen og bringe betydelig fordel for vores kunder, fortsætter han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com