Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren profil skal udvikle Logicenters

Søgeord:

27. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

202 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kristoffer Sandberg tiltræder som udviklingschef.

 

Kristoffer Sandberg tiltræder rollen som Head of Transactions and Business Development for erhvervsejendomsselskabet Logicenters i Sverige. Kristoffer Sandberg har stor erfaring inden for forretningsudvikling inden for ejendoms- og logistikbranchen og havde senest stillingen som Head of Capital Markets i Cushman & Wakefield.

 

- Dette er en rekruttering, vi er rigtig glade for. Kristoffer har værdifuld erfaring inden for forretningsudvikling og har været en del af flere større transaktioner. Logicenters oplever i øjeblikket en stærk vækstfase, og denne rekruttering er en del af den store investering, vi foretager. Med Kristoffers lange erfaring som rådgiver i logistikbranchen vil han være en vigtig del i udviklingen af Logicenters. Jeg vil gerne byde Kristoffer varmt velkommen til vores team og glæde mig til at arbejde sammen med ham, siger Matthias Kettelhoit, administrerende direktør i Logicenters.

Kristoffer Sandberg kommer tidligere fra Cushman & Wakefield, hvor han startede som Head of Logistics Nordics og partner og senest havde rollen som Head of Capital Markets. Inden da var han transaktionschef i investeringsselskabet Vincero, hvor han var en nøglefigur i udviklingen af virksomhedens portefølje.

 

- At kunne slutte sig til en af de største aktører inden for logistik føles ekstremt spændende. Jeg har arbejdet inden for fast ejendom i en periode med omfattende fokus på logistik- og industrisektoren. Derfor føltes det som et naturligt skridt i min karriere at slutte mig til Logicenters. De er branchens stærkeste spiller, så da muligheden bød sig, føltes det som det oplagte valg at være en del af Logicenters. Jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle Logicenters’ arbejde og portefølje sammen med mit nye team, siger Kristoffer Sandberg. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com