Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfaren TUR-chef på pension

Søgeord:

19. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

152 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hans Kjeldgaard Christiansen ser frem til nyt kapitel.

 

Sekretariatschef i TUR - Transporterhvervets Uddannelser, Hans Kjeldgaard Christiansen, har besluttet at gå på pension efter mere end 10 år i stillingen.

 

Hans Kjeldgaard Christiansen kommer fra uddannelsesverden og har blandt andet arbejdet som faglærer på TEC i København, som blev springbrættet til en ansættelse som uddannelseskonsulent i TUR for 22 år siden. Her blev han blandt andet ansvarlig for de faglige områder inden for vejgods og redder, for siden at sætte sig i for bordenden som sekretariatschef for TUR.

 

- Efter 30 års beskæftigelse inden for transportområdet, heraf de seneste ti år som sekretariatschef i TUR, har jeg besluttet at gå på pension den 1. juni 2019, siger Hans Kjeldgaard Christiansen og fortsætter:

- Det har været et virkelig begivenhedsrigt årti som sekretariatschef i TUR. Det er sket så meget udvikling, som har været helt vanvittigt spændende. Transport og uddannelse er to områder, der konstant er i bevægelse og hvor man hele tiden skal sørge for at fremtidssikre arbejdsmarkedets kompetencer til den udvikling, der foregår i samfundet. Jeg kan kun se tilbage på tiden i TUR med stor glæde. Men det er også med stor glæde, at jeg nu ser frem til en ny tid i mit liv, hvor der skal tages hul på nye kapitler. Det er en helt naturlig udvikling, at jeg nu vælger at gå på pension og overlader styringen til nye kræfter, siger han.

TUR’s formandskab har igangsat en proces for at finde en ny sekretariatschef til TUR med forventet tiltrædelse den 15. maj 2019, lyder det fra TUR. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com