Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfarent ansigt til TIP-bestyrelse

Søgeord:

10. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

464 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Detlef Borghardt bliver ottende bestyrelsesmedlem.

 

Detlef Borghardt er udnævnt til bestyrelsesmedlem hos TIP Trailer Services, og dermed er selskabets bestyrelse øget til otte medlemmer.

Som medlem af Cube Transportation Europe Coöperatief U.A. - TIP's holdingselskab – vil Borghardt virke som rådgiver på vegne af I Squared Capital, hos hvem TIP er porteføljeselskab.

 

- Jeg er mere end spændt på at være en del af holdet fra nu af. De høje krav fra selskabet og dets ledelse omkring best-in-class services, produkter, kvalitet og sikkerhed passer meget godt med mine egne værdier og grundlæggende overbevisninger. Min dybdegående erfaring i branchen skal understøtte TIP’s fremtidige globale vækst og succes så meget som muligt, siger Detlef Borghardt.

 

Bob Fast, præsident og administrerende direktør i TIP:

- Detlef Borghardt er en sand leder og en veteran i transportbranchen. Hos TIP fokuserer vi på at styrke vores ledende position i transport- og logistikbranchen ved hele tiden at forbedre og variere måden, vi driver forretning. Med sin omfattende erfaring og brede forståelse af branchen er jeg overbevist om, at Detlef Borghardt vil yde et stort bidrag til TIP’s fremtid, siger TIP-topchefen.

 

TIP’s bestyrelse består af Adil Rahmathulla, Mohamed Adel El-Gazzar, Enrico del Prete, Thomas J. Donohue, Maxime Jacqz, David Binks, Steven Keith Webber og Detlef Borghardt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk