Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erfarne medarbejdere forfremmes

Søgeord:

11. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

362 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nye udnævnelser hos Ohl Logistics.

 

Med virkning fra 1. januar 2022 har Ohl Logistics A/S udnævnt Mikael Pfeiffer Braun som COO (driftsdirektør) og Klaus Schmidt som CMO (marketingdirektør).

 

Mikael Pfeiffer Braun er uddannet speditør og har været ansat hos Ohl Logistics i Padborg først som leder af eksportafdelingen i Padborg fra 1984-1994 og de seneste 10 år som speditionschef. Samtidig har han fungeret som bindeled mellem salgsafdelingen og Ohls afdelinger i Hvidovre, Flensborg og Skandinavien. Derudover er Mikael Pfeiffer Braun key-account på en del af Ohls kunder og forestår desuden uddannelsen af elever. Desuden er han blandt andet formand for Padborg Speditørforening og gennem diverse udvalg i transportbranchen et aktiv for Ohl Group.

 

Klaus Schmidt startede i virksomheden i 1993 som akkvisitør i Padborg og har med stor dygtighed været med til at udvide kundeporteføljen i virksomheden, hvorfor han i tidens løb er avanceret til salgschef med ansvar for salg i Nordeuropa samt Skandinavien og derudover er Klaus Schmidt key-account på en del af Ohls kunder.

”Med udnævnelserne sætter Ohl Group yderligere fokus på strategien om at udvikle virksomheden og udbygge det gode samarbejde med vore kunder – eksisterende som nye samt vore partnere”, lyder det fra Ohl Logistics. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk