Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Erhvervsprofiler skal styrke Aarhus Airport

Søgeord:

1. juli 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

467 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lars Dige Knudsen er ny formand i Aarhus Airport A/S.

 

Fremover bliver det erhvervsmanden Lars Dige Knudsen, der fra formandsstolen skal styre slagets gang i bestyrelsen hos Aarhus Airport A/S.

 

Poul Dalsgaard fra Erhverv Aarhus træder ligeledes ind i bestyrelsen.

 

I 2019 vedtog Aarhus Airport A/S en strategi, der skal tredoble lufthavnens passagertal til 1,5 millioner passager. Det bliver en delvist ny bestyrelse, der kommer til at give strategien vinger med den erfarne bestyrelsesformand Lars Dige Knudsen for bordenden.

 

Afgående bestyrelsesformand Peter Volquards Ekstrøm:

 

- Lars har de rette kompetencer, erfaringer og forståelse for den komplekse forretning, som Aarhus Airport er. Han er indbegrebet af grundighed og struktur. Samtidig er han anerkendt for sin høje integritet og er solidt forankret i det østjyske. Lars kan føre Aarhus Airport sikkert videre sammen med resten af bestyrelsen, ledelsen og medarbejderne, siger Peter Volquards Ekstrøm om sin aftager til formandsposten. Peter Volquards Ekstrøm fortsætter sit arbejde i bestyrelsen som næstformand.

Lars Dige Knudsen tiltræder officielt 1. juli 2022 og ser frem til at påbegynde arbejdet med at folde lufthavnens potentiale ud, lyder det:

 

- Aarhus er Danmarks næststørste vækstcenter, og byen efterspørger en velfungerende lufthavn, der kan understøtte Østjyllands fortsatte erhvervsudvikling samt øge tiltrækningen af kompetencer og internationale turister. Lufthavnen har gennemgået en utrolig forandring over de seneste år, og vi står nu med en moderne lufthavn med skarpt fokus på gode passageroplevelser. Der ligger et kolossalt potentiale i Aarhus Airport, som vi skal arbejde benhårdt på at forløse. Jeg er sikker på, at lufthavnen, med ejerkredsen og Østjyllands stærke erhvervsliv i ryggen, går en lys fremtid i møde, siger Lars Dige Knudsen.

Samtidig med den nye formand tiltræder Poul Dalsgaard ligeledes bestyrelsen i Aarhus Airport A/S. Poul Dalsgaard er direktør i Erhverv Aarhus og bibringer et meget stort netværk samt stærke relationer til Aarhusregionens erhvervsliv.

 

Bestyrelsen består derudover af Jens Blomgreen Hansen - partner og advokat hos Kromann Reumert og Bente H. Steffensen - tidligere direktør i Erhverv Aarhus samt tre medarbejderrepræsentanter.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk