Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Et festfyrværkeri af faglige uddannelser

Søgeord:

14. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

135 gange

Læses i øjeblikket af:

0

68 fag er klar til DM i Skills 2023.

 

Når DM i Skills 2023 slår dørene op, præsenterer de talentfulde unge hele 68 forskellige fag - 45 konkurrencefag og 23 demofag.

 

DM i Skills 2023 i Messe C i Fredericia løber over tre dage fra den 2.-4. februar. Der bliver rig lejlighed for at følge de mere end 300 unge deltagere, der konkurrerer intenst frem mod afslutningsceremonien, hvor 45 nye danmarksmestre kåres, og de eftertragtede medaljer overrækkes.

 

- Der er en stor tilslutning til DM i Skills fra stort set alle faglige uddannelser. Det vidner om, der er et kæmpe behov for, at vi kommer ud til de unge og viser dem de mange spændende jobs og muligheder, der ligger i en faglært karrierevej, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

Ud over de 45 fag, der konkurrerer om guldmedaljer, kan de forventede 50.000 besøgende opleve 23 forskellige demonstrationsfag.

 

- Behovet for faglært arbejdskraft er stadigt højt, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at så mange som muligt kommer og ser de 68 forskellige faglige uddannelser til DM i Skills. Vi er derfor meget glade for den store interesse og opbakning, vi oplever fra Fredericia by og -Kommune, Region Syddanmark, skolerne og vores mange sponsorer. Det er meget positivt, siger Michael Boas Pedersen, næstformand for SkillsDenmark.

 

Mere end 300 unge fra erhvervsskolerne vil konkurrere om titlen som danmarksmester og om muligheden for at blive udtaget til Danmarks Skills-landshold, der deltager i europa- og verdensmesterskaberne. Flere af de indledende lokale og regionale mesterskaber er allerede i gang i efteråret 2022, hvor deltagerne kvalificerer sig til DM i Skills.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk