Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

EuroSkills i Danmark udskudt til 2025

Søgeord:

14. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

175 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Alle planlagte WorldSkills og EuroSkills udskydes med et år.

 

Organisation bag WorldSkills har besluttet at udskyde de kommende WorldSkills i Shanghai og Lyon med ét år. Det betyder, at EuroSkills i MCH Messecenter Herning, der var planlagt til september 2024, også bliver udskudt med ét år.

 

Beslutningerne er taget på grund af corona-epidemien, der ikke gør det muligt at gennemføre store internationale events, før en vaccine er udviklet og distribueret på globalt plan.

 

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi står i en situation, hvor der ikke er andet valg. WorldSkills og EuroSkills er kæmpe begivenheder, der tager år at forberede og har meget store budgetter. Som verden ser ud nu, kan vi ikke garantere, at et WorldSkills kan gennemføres i Kina i 2021. Derfor er det den rigtige beslutning at flytte hele kalenderen, fremfor at risikere aflysning, siger formand for SkillsDenmark, Jesper Juul Sørensen.

EuroSkills 2025 i Danmark

Danmark, med Herning som værtsby, vandt i september værtskabet af EuroSkills 2024, der nu er flyttet til 2025.

 

- Alle parterne bag EuroSkills i Danmark er enige om, at en flytning er det bedste valg. Så vi ser stadig frem til, at Danmark skal være centrum for den faglærte ungdom – nu bare i 2025 i stedet for 2024, siger Jesper Juul Sørensen.

 

Det danske værtskab af EuroSkills 2025 arrangeres af et interessentskab bestående af Børne- og Undervisningsministeriet, Herning Kommune, Region Midtjylland, Dansk Arbejdsgiverforening, Fagbevægelsens Hovedorganisation og SkillsDenmark. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk