Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fassi med nyt krancenter i Galten

Søgeord:

22. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

191 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal erstatte det nuværende krancenter i Skejby.

 

Fassi lastbilkraner har opnået en stor og voksende popularitet blandt kranvognmænd og transportvirksomheder i Danmark. Markedsandelen på det danske marked har været støt stigende i de senere år, og med Fassi-importørens beslutning om at opføre et splinternyt krancenter i Galten nær Aarhus styrker Fassi sin position i Danmark yderligere.

 

- Det går stærkt på kranmarkedet i disse år. Kranerne bliver større og større, og vi kan glæde os over, at vi så at sige ”er med på kranvognen”, siger Gert H. Rasmussen, direktør og ejer af Fassi Kraner ApS.,

 

- Vi er allerede godt dækket ind med landsdækkende salg og service i Danmark, men for at stå endnu bedre rustet til fremtidens kundekrav har vi besluttet at etablere et helt nyt og moderne krancenter i Galten, tilføjer han.

Moderne krancenter

Fassis nye krancenter får cirka 2.000 kvadratmeter under tag, der skal huse værksted til både service, reparation og opbygning. Dertil kommer reservedelslager, undervisningsafdeling og salgsafdeling, så det nye krancenter kan løse alle opgaver omkring specificering, salg og montering. Når det nye byggeri står klart i sommeren 2022, lukker Fassi Kraner sit nuværende krancenter i Skejby.

 

- Fassi dækker hele segmentet fra 1 til 200 TM. Fra mikrokraner til varebilsmontering over stykgods- og grabkraner og op til de helt store kraner til lastbilmontering. Dertil kommer et bredt udvalg af marinekraner og kraner til militært brug samt individuelle løsninger til særlige anvendelsesområder, forklarer Gert H. Rasmussen.

 

- Kranerne er i dag så avancerede, at de kræver unikke kompetencer hos både sælgere, hydraulikmekanikere, opbygningssmede og reservedelsfolk, og med vores nye krancenter får vi virkelig mulighed for at styrke positionen på alle disse områder. Det er ikke mindst vigtigt i de kommende år, hvor Fassi lancerer en lang række produktnyheder inden for både kraner og andet hydraulisk udstyr til lastbiler, tilføjer han.

Fassi råder desuden over et landsdækkende servicenetværk med 19 autoriserede Fassi servicepartnere til service, reparation og montering jævnt fordelt over hele Danmark.

 

- Vi glæder os til, at vores nye krancenter står færdig i sommeren 2022, og vi ser frem til at betjene vores mange kunder i topmoderne faciliteter, slutter Gert H. Rasmussen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com