Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FDE deler 3 mio. kr. ud

Søgeord:

9. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

232 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fonden kunne imødekomme knap halvdelen af det søgte beløb.

 

FDE Fondens bestyrelse har foretaget en ny uddeling af støttemidler fra fonden.

 

I ansøgningsrunden for 2. halvår 2022 var indkommet i alt 35 ansøgninger til et samlet beløb på 5,76 mio. kr. Heraf har bestyrelsen haft mulighed for at imødekomme 30 ansøgninger helt eller delvist. Det samlede støttebeløb udgør 2.959.043 kr., skriver FDE Fonden.

 

Blandt de støttede projekter er: snebroer til undervisningsbrug, tilskud til konference om grøn transport, tilskud til historiske bogprojekter, tilskud til diverse transportrelaterede studieture og studieophold i udlandet, tilskud til arrangementer for lærlinge og messe for unge mennesker, tilskud til læringsprojekter vedrørende RFID, tilskud til etablering af forskningscenter i godstransport, tilskud til informationsnav om CSR, ESG-data og måling af GHG emissioner i transport og logistik, tilskud til projekt om elektrificering af godsdistribution og tilskud til projekt om duo-trailere i Danmark.

- Vi er glade for, at FDE Fonden også denne gang har kunnet støtte gode og positive tiltag inden for fondens formål, siger FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen.

 

Næste ansøgningsrunde til FDE Fonden har deadline den 31. marts 2023.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk