Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FDE deler atter midler ud

Søgeord:

13. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

250 gange

Læses i øjeblikket af:

0

FDE Fonden har frist for ansøgninger 30. september.

 

FDE Fonden åbner nu op for en ny ansøgningsrunde, hvor der kan gives støtte til følgende hovedområder:

 

Forskning og innovation

Økonomisk støtte til forskning og innovationsprojekter, der kan understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik, som for eksempel inden for områder som: ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” og ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”.

 

Videnspredning og uddannelse

Økonomisk støtte til uddannelsesinstitutioner direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet i forhold til løbende udvikling af uddannelsernes indhold og udvikling af nye uddannelser. Økonomisk støtte til studierejser og studieophold samt praktik- og uddannelsesophold tildelt gennem uddannelsesinstitutioner, organisationer mv., der tilfører ansøgeren/ansøgerne ny viden og inspiration direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet.

Færdselssikkerhed

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der øger færdselssikkerheden mellem lastbiler og øvrige trafikanter.

 

Erhvervets image og historie

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der fremmer godstransport- og logistikbranchens omdømme og synlighed. Økonomisk støtte til projekter, der fastholder dansk landevejstransports historie, ex. i form af bogudgivelser, der tilføjer nye kapitler til branchens historie. Økonomisk bistand til forskellige former for seniorarrangementer for forhenværende indehavere/ledere af vognmands-/transportvirksomheder.

 

Fyrtårns-/signaturprojekter

Fonden kan på eget initiativ igangsætte og støtte innovative projekter og initiativer til gavn for godstransport- og logistikbranchen, der ligger inden for fondens støtteområder. Fonden kan også i særlige tilfælde støtte projekter i konkrete virksomheder forudsat at resultater og viden fra projektet bliver gjort tilgængelig for hele godstransport- og logistikbranchen.

Socialt

Økonomisk støtte til vognmænd, chauffører og administrative medarbejdere og deres familier samt medarbejdere tilknyttet godstransportbranchen, der på grund af færdselsuheld, alvorlig sygdom el. lignende er kommet i en trængt og ulykkelig situation.

 

Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 30. september 2021.

 

Bestyrelsen forventer, at der kan udsendes svar på ansøgningerne i første halvdel af december 2021. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk