Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FDE Fonden udvider støtteområder

Søgeord:

10. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

200 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fonden har foretaget revision af støtteområder.

 

FDE Fonden er klar til ny ansøgningsrunde, og for at kunne støtte gode og innovative projekter i dansk godstransport og logistik, udvider FDE Fonden støtteområderne. Formålet er at støtte innovative projekter, der kan fremme branchens konkurrenceevne. Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 31. marts 2020.

 

- Med justeringerne ønsker FDE Fonden at bakke op om transport- og logistikbranchens vigtigste udfordringer i disse år og at understøtte projekter og initiativer, der fremmer branchens konkurrenceevne. Vi håber dermed også fortsat at kunne støtte rigtig mange gode og innovative projekter i branchen, så dansk godstransport og logistik fortsat er med helt fremme i Europa, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

 

Under støtteområdet ”Forskning og innovation” er nu konkret nævnt områder som for eksempel ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” samt ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”.

Som et nyt støtteområde er tilføjet ”Fyrtårns- og signaturprojekter”. Her kan fonden på eget initiativ igangsætte og støtte innovative projekter og initiativer, der ligger inden for fondens støtteområder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk