Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

FDE opretter Initiativpris

Søgeord:

14. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

329 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Afløser talentprisen.

 

I de kommende år vil FDE Fonden gerne fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere transportbranchens virksomheder. Derfor har FDE Fonden besluttet at oprette en Initiativpris, der for første gang uddeles i år.

 

FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, glæder sig over det nye tiltag.

 

- Fondens formål er i hovedoverskrift at yde økonomisk støtte til projekter, aktiviteter og initiativer, der er til gavn for godstransport- og logistikbranchen. Derfor er det også naturligt at uddele FDE Fondens Initiativpris, for den samler på mange måder, det vi gerne vil. Gennem prisen kan FDE Fonden være med til at fremme gode projekter i transportbranchen, og samtidig sikrer Initiativprisen os, at vi kan komme bredt ud. Vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få FDE Fondens Initiativpris 2020, siger han.

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette. Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist et særligt initiativ.

 

FDE Fondens Initiativpris erstatter talentprisen, som FDE Fonden de seneste ti år har uddelt til medarbejdere og virksomheder i transport- og logistikbranchen.

 

- Hensigten med talentprisen var at skærpe branchens fokus på fastholdelse og tiltrækning af talenter, og det er i den grad lykkedes. Men det er også mere snævert kun at honorere talenter, og derfor er det nu tid til at få et andet fokus og brede målgruppe ud, så endnu flere kan få glæde og gavn af gode initiativer med FDE Fondens Initiativpris, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

FDE Fondens Initiativpris

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

 

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses-/forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

 

FDE Fondens Initiativpris uddeles én gang årligt i forbindelse med ITD’s generalforsamling.

 

Forslag til prismodtagere kan indsendes til FDE Fonden i perioden 1.-29. februar. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk