Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

For tidligt at tage stilling til messe-udsættelse

Søgeord:

2. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

241 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hannover Messe løber fortsat planmæssigt af stablen til april.

 

Deutsche Messes administrerende direktør, Jochen Köckler, er kommet med en erklæring vedrørende den nuværende situation om coronavirus.

 

Deutsche Messe står bag den store produktions- og teknologimesse Hannover Messe i april.

 

”Vi tager alle udviklinger vedrørende coronavirus (COVID-19) meget alvorligt. Vi er i tæt kontakt med de ansvarlige sundhedsmyndigheder, Hannover Messes Exhibitor Advisory Committee og vores partnerforeninger VDMA og ZVEI.

 

25. februar holdt vi møde med bestyrelsen i Exhibitor Advisory Committee og foreningerne for at diskutere den nuværende situation. Alle parter blev enige om, at det endnu er for tidligt at tage stilling til, om Hannover Messe skal udsættes. Vi har ikke fået nogen betydelige aflysninger fra udstillere til messen, der åbner dørene 20. april. Vi vil føre yderligere samtaler med sundhedsmyndighederne denne uge for at beslutte, hvilke forholdsregler vi skal implementere på Hannover Messe.

Udviklingerne i Europa og udsættelsen af individuelle fagmesser i Tyskland viser dog, at situationen kan ændre sig fra dag til dag. Derfor vil vi fortsætte med at monitorere og diskutere situationen intensivt – med målet om at genevaluere situationen sammen med sundhedsmyndighederne og Exhibitor Advisory Committee midt i marts, i uge 12.

 

Desuagtet dette vil vi sikre os det højest mulige niveau af hygiejne, sikkerhed og lægebehandling på messen. Sundheden og sikkerheden for alle medarbejdere, kunder, partnere og gæster har den højeste prioritet for Deutsche Messe”. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk