Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Fra FedEx til Geodis

Søgeord:

1. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

350 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Robert Mianowski ny direktør i NECE.

 

Det franske logistikselskab Geodis styrker sit globale salgs- og marketingteam i NECE-regionen (Nord-, Øst- og Centraleuropa) med udnævnelsen af Robert Mianowski. I sin rolle som regional salgs- og marketingdirektør vil Robert være ansvarlig for den regionale udvikling og implementering af Geodis’ salgs- og marketingstrategi i hele regionen.

 

Robert Mianowski har 25 års brancheerfaring fra diverse salgs- og marketingroller og senere som managing director i flere transport- og logistikvirksomheder i Europa.

 

Efter at have studeret journalistik, statskundskab og forretningsadministration startede han sin professionelle karriere i 1994 hos TNT Express. Der havde han en række lederstillinger i Central- og Østeuropa, senest som administrerende direktør i TNT Express Østeuropa. Før Mianowski kom til Geodis, var han vicepræsident for Operations DACH (Tyskland, Østrig og Schweiz) hos FedEx Express.

I sin rolle i GEODIS og med base i Frankfurt vil han rapportere til Thomas Kraus, Geodis’ præsident og administrerende direktør i Nord-, Øst- og Centraleuropa.

 

- Jeg er meget glad for, at vi i Robert Mianowski har været i stand til at få en anden meget erfaren brancheekspert til at udvide vores team. NECE-regionen kræver landespecifikke og holistiske kundeløsninger på grund af forskellige krav fra de enkelte virksomheder og markeder inden for den. Med Roberts store erfaring vil hans støtte forbedre vores evner til at designe disse løsninger, siger Thomas Kraus. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk