Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Frank Hjortekær-Jensen hædret

Søgeord:

10. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

154 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Dania Connect-direktøren modtager ejerleder-pris.

 

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2021, som revisionskoncernen PWC står bag, overrækkes for femte gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, bæredygtighed, og derigennem bidrager til en mere bæredygtig fremtid både miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt. Prisen går i år til speditionsvirksomheden Dania Connect A/S og ejerlederen Frank Hjortekær-Jensen.

 

- Temaprisen går til Frank, der på 10. år driver Danica Connect med en høj grad af social ansvarlighed og så miljømæssigt ansvarlig transport som muligt. Han forsøger at gå foran i en branche, som han mener har et særligt ansvar for at tænke bæredygtigt, siger Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, og tilføjer:

 

- Dania har implementeret en 3-sporet strategi, der indeholder digitalisering, bæredygtighed og socialt ansvar. Den medfører blandt andet, at Dania Connect A/S samarbejder med alle transportvirksomheder om at kombinere import og eksport ved at lave genlæsninger af containere, hvilket er med til at reducere antallet af kørte kilometer.

Social og miljømæssig bæredygtighed

Gennem den 3-sporede strategi gør Frank Hjortekær-Jensen også op med en branchekutyme, hvor der kan være forskelsbehandling af medarbejdere set fra et nationalitetsperspektiv. Gennem årene har tiltagene medført, at Dania Connect A/S er blevet et særdeles attraktivt sted at arbejde – uanset hvem du er.

 

- Hos Dania Connect A/S sørger Frank for, at vognmændene behandles ens uanset nationalitet, og at de får ligeløn. Chaufførerne tilbydes også diverse velfærdsforhold samt muligheden for at overnatte andre steder end i deres lastbiler, fortæller Henrik Kjærulff Damsgaard, regionsdirektør i Nykredit.

 

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Betina Hagerup, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2021 i Østjylland er Frank Hjortekær-Jensen:

- Frank går foran i branchen og har formået at minimere tomgangskørsel ved at udvikle en digital platform, der gør det muligt at udnytte importcontainere til eksportlast. Endvidere er det muligt for kunderne at indhente data og beregne, hvor stort et klimaftryk den pågældende service medfører. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com