Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja breder sig i Polen

Søgeord:

20. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

586 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Navneskift, ny it-platform og ny managing director.

 

Freja Transport & Logistics Holding A/S gør klar til for alvor at indtage det polske marked med tre markante tiltag de nærmeste måneder.

 

Transcargo Sp. z.o.o., som Freja købte i 2018, skifter 1. januar 2020 navn til Freja Transport & Logistics Sp. z.o.o. Samme dag overgår det polske selskab til den samme it-platform, som den øvrige Freja-koncern har arbejdet og udviklet på i flere år.

 

- At have det samme logo, navn og ikke mindst arbejde på den samme it-platform er afgørende parametre for at øge vores synlighed og skærpe konkurrenceevnen på det polske marked, siger Torben Mortensen, Managing Director Transcargo og Ulrik Rasmussen, Group CEO.

 

1. februar 2020 tiltræder desuden Tomasz Cegielski som ny managing director i Polen. 44-årige Cegielski kommer til Freja med en solid brancheerfaring fra selskaber som Raben, Schenker og senest Geis. Herudover har han en Master of Economics og læst Management & Marketing på Academy of Poznan. Han refererer til Torben Mortensen, som i fremtiden vil være bestyrelsesformand i Freja Polen.

Artur Wachnik forbliver i Freja som branch director i Stettin. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com