Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Freja justerer i topledelsen

Søgeord:

5. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1092 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ulrik Rasmussen er ny koncerndirektør.

 

Transportkoncernen Freja har skiftet ud i det øverste ledelseslag.

 

Frejas stifter, Jørgen J. Hansen, trak sig tilbage som Group CEO og har siden 1. maj i år anvendt sine kræfter som arbejdende bestyrelsesformand i Freja Holding. Han har stået i spidsen for den daglige drift af Freja, siden han startede virksomheden i 1985 med en kompagnon.

 

Ulrik Rasmussen, som indtil den 1. maj 2019 var administrerende direktør i Freja Danmark, har i stedet sat sig i direktørstolen som Group CEO for Freja. Han har tidligere været administrerende direktør for Freja i både Norge og Danmark og har været ansat siden 2010.

 

Frejas tidligere Regional Director Denmark West, Jan Sunde, har overtaget efter Ulrik Rasmussen og er dermed Frejas nye landedirektør i Danmark. Han har siden 2017 været en del af den danske landeledelse.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med alle de dygtige kolleger i Freja, hvor alle spiller en rolle og holdindsatsen er afgørende for vores succes. Tak til Frejas øverste ledelse for at vise mig tilliden og få overdraget stafetten fra Ulrik, siger Jan Sunde.

 

Ansættelse af ny Regional Director Denmark West vil blive effektueret i løbet af 2019, og indtil da vil Jan Sunde også håndtere denne opgave, lyder det.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk