Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Gert blev årets IVECO-forhandler

Søgeord:

11. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

583 gange

Læses i øjeblikket af:

0

REA Erhvervsbiler modtog hæderen for andet år i træk.

 

REA Erhvervsbiler A/S modtager prisen som Årets IVECO-forhandler for andet år i træk.

 

Ifølge IVECO formåede REA Erhvervsbiler at holde kadencen i et svært år og viste, at de evner at levere gode resultater på både salgs- og eftermarkedssiden i en ny verden.

 

- Vi er utroligt stolte over at modtage prisen som Årets Forhandler for andet år i træk og tredje gang på bare fire år. Prisen viser hele vores forretnings styrke - fra salg til service - og jeg er så stolt over alle mine medarbejdere, der har formået at omstille sig til den nye virkelighed, siger Gert Hansen, indehaver af REA Erhvervsbiler A/S.

 

Med mere end 40 års IVECO-erfaring er REA en vigtig og stærk samarbejdspartner for IVECO.

- Det er meget positivt at se, hvordan REA formår at udvikle deres forretning, og særligt på den digitale front er de utroligt innovative. Som samarbejdspartner og kunde bliver man altid mødt med et åbent og positivt mindset, og det er derfor med stor begejstring, at vi tildeler dem prisen som Årets IVECO-forhandler igen i år, udtaler Håkan Jönsson, Business Director i IVECO North Europe & Baltics.

 

REA er repræsenteret på størstedelen af Sjælland med afdelinger i Roskilde, København, Slagelse og Næstved, hvor de foruden en skarp salgsafdeling også driver velorganiserede værksteder.

 

- Denne pris viser, at vi arbejder i den rigtige retning. Vi lever af tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at opretholde et højt serviceniveau i alle vores led – og det håber vi også, at vores kunder kan mærke, slutter Gert Hansen.

REA Erhvervsbiler kunne fejre den fornemme pris sammen med disse andre prismodtagere: Årets Sælger - Light: Mark Olsen fra IVECO Odense. Årets Sælger - Medium/Heavy: Michael Bache fra Bache A/S. Årets Rookie (talent): Jeppe Jacobsen fra HLT Erhvervsbiler, Aabenraa. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk