Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grøn pris forlænger nomineringer

Søgeord:

22. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

817 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den Grønne Transportpris følger udskudte Transport 2021.

 

Den Grønne Transportpris, som er stiftet af DTL og Jyske Finans, har til formål at sætte fokus på de mange grønne tiltag, som de enkelte vognmænd selv iværksætter i deres virksomheder. Perioden for nomineringer forlænges som følge af udskydelsen af transportmessen – og samtidig er juryen, som skal kåre vinderen, nu endelig fastsat.

 

- Det har fra start været hensigten, at afgørelsen af Den Grønne Transportpris skulle offentliggøres på DTL’s stand på Transportmessen, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL og tilføjer:

 

- Da Transportmessen 2021 blev udskudt til september 2021, er det helt naturligt, at vi også forlænger perioden med Den Grønne Transportpris frem til transportmessen.

 

Udover forlængelsen af perioden for Den Grønne Transportpris, har DTL og Jyske Finans nu sammensat juryen, som skal afgøre vinderen samt 2.- og 3. pladsen ud af de nomineringer, der er kommet ind.

Juryen består af: Thomas Jensen - transportordfører i Socialdemokratiet, Rune Grøndahl - partner i KPMG Acor Tax, Helle Bjerrum Holm - miljøkoordinator hos Aalborg Vognmandsforretning A/S samt Finn Bjerremand - teknisk konsulent hos DTL-Danske Vognmænd. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com