Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Handlingselskab med ny CFO

Søgeord:

4. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

328 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Swissport igangsætter ny struktur i Europa.

 

Danny Hakker udnævnes til økonomidirektør for handlingselskabet Swissports aktiviteter i Kontinental Europa med virkning fra 1. februar 2022.

 

Han kommer til Swissport fra RGF Staffing Holland, hvor han fungerede som finansdirektør. Tidligere har han haft flere ledende økonomistillinger hos Endemol Shine Group og VEON.

 

Jan van Engelen, direktør for Kontinental Europa hos Swissport:

 

- Vi er meget glade for at byde Danny velkommen som Chief Financial Officer for Continental Europe. Dette er en nøgleudnævnelse for den videre udvikling af vores nye kommercielle struktur, og vi vil fortsætte med at opbygge vores regionale ledelsesteam for at muliggøre hurtigere beslutningstagning, understøtte operationel ekspertise og en konsekvent serviceleverance.

 

I juni 2021 annoncerede Swissport en revideret markedsopsætning med nye regionale ledere. Denne struktur skabte større markedsklynger med direkte rapporteringslinjer til den administrerende direktør, hvilket reducerede overhead og øgede beslutningstagningshastigheden. Efter at have afsluttet det globale ledelsesteam og etableret den nye regionale markedsstruktur starter denne udnævnelse nu den videre udvikling af Kontinental Europa-klyngen, der består af Finland, Danmark, Holland, Belgien, Bulgarien og Spanien. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk