Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hannover Messe klar med program

Søgeord:

4. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

209 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Teknologimessen klar til besøgende fra hele verden.

 

Digitalisering og bæredygtighed er hovedemner under Hannover Messe 2022. Messen, der er blandt verdens førende udstilling for industriteknologi, samler transformationen af forretning og industri med ’4.0’ som gennemgående tema under både udstilling og konferencer – rettet mod en digitaliseret, klimaneutral og bæredygtig værditilvækst.

 

Udstillerne på Hannover Messe 2022, der i år afvikles 30. maj – 2. juni, vil vise løsninger på de globale udfordringer inden for klimaforandringer.

 

”Men hvordan skal industrien udvikle den slags produkter? Jo, ved at kombinere digitalisering, AI (kunstig intelligens), automation, logistik samt bæredygtige produktions- og energikoncepter. Adskillige udstillere er til stede og alle opfordres via et Call for Papers til at præsentere deres koncepter, teknologier og best-practice for et publikum, der som tidligere kommer fra hele verden”, lyder det fra Hannover Messe.

Konferenceprogrammet for 2022 er rettet mod tre overordnede platforme i udstillingsområdet: Industri 4.0 Scenen i Hal 8, Energi 4.0 Scenen i Hal 12 og Tech Transfer Scenen i Hal 2. Alle de aktuelle scener vil dagligt live-streame deres programmer. Desuden vil logistik 4.0 være et synligt tema på hele messeområdet, så Hannover Messe har i 2022 integrationen af 4.0 løsninger i fokus.

 

Industri 4.0 scenen i Hal 8 dækker emner som automation- og sensorteknologi, cloud og infrastruktur, dataanalyse og -management, digitale platforme, robotter, IT-sikkerhed, AI, og machine-learning samt den rolle den cirkulære økonomi spiller i reduktionen af CO2-udledning. Industri 4.0 Forum var tidligere et highlight på Hannover Messe med rundt regnet 7.000 besøgende hvert år.

På Energi 4.0 Scenen i Hal 12 vil eksperter fra energisegmentet diskutere de nyeste trends og løsninger til den intelligente energis fremtid. Emnerne spænder fra udbygning af de bæredygtige forsynings- og lagringsteknologier, energieffektiv og CO2-neutral produktion, digital energi-management og –overvågning samt bæredygtig mobilitet inden for elektrificering, sektorkobling, cirkulær økonomi, ressource-effektivitet, grønt hydrogen, bygningsautomation, smart-metering og smart-grid systemer.

 

Tech Transfer scenen i Hal 2 er stedet, hvor videnskabsfolk og forskere viser deres nyeste projekter og resultater inden for målrettet industriel forskning. Programmet samler videnskab, erhvervsliv og politik for at fokusere på vidensudveksling, teknologioverførsel og løsninger, som skal fjerne de udfordringer industrien for nuværende står overfor. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk