Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Havnen er gearet til krævende strategisk udvikling

Søgeord:

22. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

113 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Som ny direktør i Kolding Havn glæder Heino Svenningsen sig til at knytte nye relationer.

 

Med virkning fra 15. september tiltrådte Heino Svenningsen som ny havnedirektør i Kolding Havn, og han har prioriteret den første uges tid sammen med medarbejderne, fortæller han.

 

- Der er ingen tvivl om, at jeg først vil knytte mange nye relationer – og jeg er, naturligt nok, startet med medarbejderne. De giver mig en dybere indsigt i havnens forretningsområder, inden jeg snart begynder den store tørn blandt havnens virksomheder. Jeg ser frem til at hilse på havnens lejere, men også repræsentanter for havnens ejere samt efterhånden også mange flere af havnens interessenter, siger Heino Svenningsen.

 

Den ny direktør glæder sig til at være en del af havnens fortsatte vækst og udvikling med en grøn vinkel, ligesom han også er medlem af Dialogforum til samarbejdet med Kolding kommune, hvor både havnebestyrelsen, byrådet og havnens virksomheder er repræsenteret.

- Kolding Havn er en sund og solid virksomhed med et stærkt team af medarbejdere, såvel i driften som administrationen. Vurderet samlet, ser jeg en virksomhed, der er gearet til det krævende strategiske udviklingsarbejde, som ligger foran os, lyder det fra havnedirektøren.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk