Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Hjælp til grøn omstilling

Søgeord:

21. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

603 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Få virksomheder har plan for CO2-reduktion i transport, viser undersøgelse.

 

Kun en ud af fem danske virksomheder har en målsætning om CO2-reduktion på transportområdet, viser ny landsdækkende undersøgelse fra Circle K Danmark. Circle K vil være drivkraften, som hjælper virksomhederne med at komme i gang med at få det optimale ud af en grøn omstilling og tilbyder nu undervisning i morgendagens brændstof.

 

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af Userneeds for Circle K Danmark, er det meget få virksomheder, der har en plan for reduktion af CO2, når det kommer til transport. Dog tilkendegiver fire ud af fem af undersøgelsens respondenter, at deres virksomhed har fokus på at forbedre deres CO2-neutralitet og gerne vil den grønne omstilling.

 

Virksomhederne holder dog igen med at beslutte, hvilken vej de skal gå, da der fra politisk side ikke er taget stilling til, hvad man ønsker at satse på. 

- Vi kan se, at der i de danske virksomheder er et stærkt ønske om at reducere udledningerne, og at folk rent faktisk har en ret god idé om, hvilke alternativer der er, men at der simpelthen er for stor usikkerhed til, at de tør satse på det ene frem for det andet, siger Peter Rasmussen, transportenergidirektørhos Circle K.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk