Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

HPT vil vælte ITD's bestyrelse

Søgeord:

27. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

541 gange

Læses i øjeblikket af:

0

”Bestyrelsen har glemt, hvad organisationen står for”, lyder det.

 

Mogens Therkelsen, tidligere bestyrelsesformand i ITD, og hans søn Peter Therkelsen, administrerende direktør i transportvirksomheden H. P. Therkelsen, er så utilfreds med bestyrelsen i ITD, at de opfordrer de store medlemsvirksomheder til at bakke op om en mere ”harmonisk sammensætning” i organisationens bestyrelse.

 

Det viser et brev, som de to nævnte har sendt ud til en række store medlemsforretninger i ITD, og som Lastbil Magasinet er kommet i besiddelse af.

 

I brevet udtrykker Mogens og Peter Therkelsen utilfredshed over, at bestyrelsen har glemt, hvad ITD står for.

 

”Der er mere end nogensinde før brug for en stærk og veldreven organisation, der som det primære tager de internationale forretningers interesser. Vores utilfredshed bunder i, at vi mener bestyrelsen i ITD har glemt, hvad organisationen står for. Nemlig at varetage interesserne for de transportører, der har international kørsel som deres primære forretningsområde”, lyder det blandt andet.

Derfor søger de to underskrivere opbakning til en udskiftning af bestyrelsen.

 

”Vi henvender os derfor hermed til de store medlemsforretninger i ITD for at søge den fornødne opbakning til, at der bliver en mere harmonisk sammensætning i ITD’s bestyrelse i relation til størrelsen af medlemsvirksomhederne”. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk