Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

I spidsen for global luftfragt

Søgeord:

6. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

337 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Brendan Sullivan skal blandt andet drive post-krise dagsorden for IATA.

 

Det bliver fremover canadieren Brendan Sullivan, der skal stå i spidsen for global luftfragt hos den internationale luftfartsorganisation IATA, der har ansat den globale luftfragtchef med øjeblikkelig virkning.

 

Brendan Sullivan har arbejdet inden for luftfragt i 20 år, herunder 14 år i IATA. Siden januar har han været ansat som fungerende Global Head of Cargo oven i sin rolle som Head of Cargo Operations og E-Commerce.

 

Nylige resultater omfatter ledelse af to centrale IATA -initiativer: One Source-platformen, der giver information om infrastrukturkapaciteter, der er afgørende for at udnytte særlige fragt- og e-handelsaktiviteter, samt IATA FACE -kampagnen, der bygger den næste generation af luftfragtlederskab ved at tiltrække, udvikle og fastholde unge talenter inden for luftfragtindustrien. Over 200 fragtfolk er involveret i initiativet.

Sullivan begyndte sin karriere inden for luftfragt hos Air Canada i 2000, hvor han fik operationel frontlinjeerfaring og udviklede ekspertise inden for håndtering af farligt gods, hvilket førte til hans overgang til IATA i 2007.

 

- Brendan bliver en fremragende global luftfragtchef. Han kender branchen fra frontlinjedrift til udvikling af globale standarder. Han erkender det kritiske behov for modernisering for at imødekomme behovene i luftfragts største forretningsmuligheder - e-handel og specialfragt. Og han har passionen for at drive en post-krise dagsorden, der vil styrke luftfragts bidrag til den globale økonomi og luftfartsbranchen, siger Nick Careen, IATA’s Senior Vice President for Operations, Safety and Security. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk