Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

IATA-chef forfremmes

Søgeord:

25. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

151 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Frederic Legers midlertidige stilling bliver fast.

 

Den globale luftfartsorganisation IATA udnævner Frederic Leger til senior vice president for afdelingen Commercial Products and Services. Leger har haft stillingen på midlertidig basis siden juli 2021, hvor IATA’s Commercial Products and Services Division blev oprettet som en del af en intern omstrukturering. Han rapporterer til Willie Walsh, IATA’s generaldirektør.

 

Frederic Leger har sideløbende haft stillingen som præsident for IATA’s Cargo Network Services i USA siden maj 2021. Han kom til IATA i 2005 som leder af e-Invoicing Services. Siden da har han haft forskellige roller i foreningen med fokus på IATA’s kommercielle produkter, services og fragt. Senest overvågede han den kommercielle udførelse af produkter og tjenester forbundet med IATA’s arbejde med lufthavns-, passager-, fragt- og sikkerhedsaktiviteter.

- IATA’s kommercielle produkter og tjenester er afgørende. Først og fremmest understøtter de effektiv global forbindelse. Dette inkluderer væsentlige tilbud såsom IATA Travel Pass og Timatic, der tilsammen giver kritisk støtte til effektiv kontrol af helbredsoplysninger og adgangskrav. Ydermere gør den kommercielle succes for IATA’s produkter og tjenester det muligt for foreningen at levere kritiske aktiviteter, som den globale lufttransportindustri er afhængig af. Eksempler inkluderer standarder for at muliggøre sikker og effektiv drift og fortalervirksomhed for at hjælpe industrien med at opnå netto-nul-kulstofemissioner. Frederic har påtaget sig et kæmpe ansvar, og jeg har fuld tillid til, at han får succes, siger Willie Walsh, generaldirektør i IATA. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk