Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ihærdig nordjyde vinder elevpris

Søgeord:

17. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

242 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nicolai Lyse Krathus modtager Transportens Elevpris 2021.

 

Nicolai Lyse Krathus er modtager af Transportens Elevpris 2021.

 

Allerede som elev udarbejdede Nicolai Lyse Krathus manualer, som gav chaufførerne en introduktion til virksomhedens flådestyringssystem. Han er kontoruddannet med speciale i spedition/shipping hos Silvasti Transport A/S og beskrives som både ihærdig og dygtig. Og så skaber han med brug af humor og lune et godt klima omkring sig. Derfor modtager 28-årige Nicolai Lyse Krathus prisen som årets transportelev.

 

Prisuddelingen fandt sted tirsdag hos Silvasti Transport i Fjerritslev, hvor Nicolai Lyse Krathus har taget den praktiske del af sin uddannelse. Skoledelen har han taget på Aarhus Business College.

 

- Nicolai er ikke bare dygtig til sit arbejde. Han er også en god kammerat og kollega. Det er en fornøjelse at overrække prisen til en elev, som har formået at markere sig så stærkt i sin elevtid, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Dommerkomiteen skriver i begrundelsen for at tildele Transportens Elevpris til Nicolai Lyse Krathus, at han har været et forbillede for andre elever:

 

”Nicolai er fagligt meget dygtig, hvilket han både har demonstreret i skoledelen af uddannelsen og ved at håndtere de stillede opgaver på virksomheden med stor selvstændighed og ildhu. Første gang han fik ansvaret for ny kørsel, håndterede han en række vanskelige situationer dygtigt og ved at bevare roen og overblikket til gavn for kollegaer og kunder. Nicolai har udvist stort engagement i sin uddannelse og har på alle områder været et forbillede som elev”, skriver dommerkomiteen i begrundelsen.

 

Priserne som årets transportlærling og årets transportelev er indstiftet af ATL og blev uddelt første gang i 2019. Transportens lærlingepris 2021 blev uddelt i sidste uge.

- Med priserne vil vi gerne udtrykke vores respekt og hyldest til de unge der går transportvejen, lyder det videre fra Lars William Wesch.

 

ATL’s medlemmer har indstillet elever og lærlinge til priserne, og efterfølgende har en dommerkomité udpeget årets vindere. Foruden æren får prismodtageren en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

 

Dommerkomiteen består af Stina Vrang Elias, formand for rådet for de erhvervsrettede uddannelser og adm. direktør for Tænketanken DEA, Julie Madsen, formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation og Simon Neergaard-Holm, direktør for SKILLS.DK. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk