Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ingeniørpris til Thermo Kings Advancer

Søgeord:

15. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

345 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hædres for innovativ køleenhed.

 

Thermo King Advancer-projektet, som inkluderer Advancer A-serie trailer køleenhed og den nyeste produktionslinje i Galway, Irland vandt for nylig den prestigefyldte pris Engineering Endeavour i 2020 af Engineers Ireland.

 

Advancer A-serien tilbyder en helt ny designarkitektur inden for trailerkøling og skaber en dristig ny standard til ydelse, temperaturkontrol og flådeforbindelse. Enhederne er op til 30 procent mere brændstofeffektive end gennemsnittet på markedet. Undervejs og i brug tilbyder enhederne en reduktion på 30 procent af kuldioxid-emissioner sammenlignet med tidligere enheder.

 

Bernd Lipp, ingeniørchef hos Thermo King:

 

- Ingeniører var kernen i visionen og udviklingen af Advancer. Vores vision var at designe en køleenhed med uovertruffen ydelse, banebrydende temperaturregulering og overlegen belastningsbeskyttelse med uovertruffen brændstofeffektivitet, siger han og fortsætter:

- Efter 275.000 ingeniørtimer, 225.000 software- og kontroltimer, 10.000 møder, ni patenter og Thermo Kings største investering nogensinde inden for forskning og udvikling i Europa i Galway har vi nået denne ambition. I dag er Advancer en virkelig unik, helt ny designelektrificeret arkitektur, tilført radikal innovation og fremstillet i Irland på et kulstofneutralt samlebånd. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk