Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD Arbejdsgiver konstituerer sig

Søgeord:

12. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

311 gange

Læses i øjeblikket af:

0

John A. Skovrup er formand, Johnny Schirrmacher udpeget som næstformand.

 

Bestyrelsen i ITD Arbejdsgiver har konstitueret sig efter den ordinære generalforsamling. John A. Skovrup blev udpeget som formand, mens Johnny Schirrmacher er ny næstformand.

 

På talerstolen var foreningens nye formand John A. Skovrup, efter at Christian S. Madsen på forhånd havde varslet, at han trådte tilbage som formand for ITD og ITD Arbejdsgiver.

 

I sin beretning kom den nye formand ind på den seneste godkendelse af ITD Arbejdsgivers overenskomst med Krifa.

 

- Da der 1. juli 2021 trådte en ny overenskomst i kraft, har vi skullet igennem en ny godkendelsesproces hos Færdselsstyrelsen. Det er en konsekvens af den politiske aftale om ordnede forhold på transportområdet, som et bredt flertal af Folketingets partier indgik i januar 2020, hvorefter alternative overenskomster skal gennem en godkendelsesproces hos Færdselsstyrelsen, når der sker ændringer i overenskomsten. Det resulterede ikke overraskende i en ny godkendelse af ITD Arbejdsgivers overenskomst med Krifa. ITD Arbejdsgiver kan hermed fortsætte arbejdet med at tilbyde en fleksibel og moderne overenskomst, og der eksisterer således fortsat et reelt alternativ til de dominerende 3F-overenskomster på transportområdet til gavn for hele branchen, lød det fra formanden, der også kom ind på den store udfordring med mangel på arbejdskraft – især chauffører.

Valg til bestyrelsen

Der var på dagens generalforsamling valg til én bestyrelsespost, idet John Skovrup (J.A. Skovrup ApS, Bække) trak sit kandidatur, da han qua sin udpegning af ITD allerede har en plads i bestyrelsen. Nyvalgt medlem til bestyrelsen blev Svend Erik Brogaard (Vognmand SV.E. Brogaard A/S).

 

Bestyrelsesmedlemmerne Anders Bennedsen (Vognmandsforretning Anders Bennedsen, Vejen) og Johnny Schirrmacher (J.O. Rasmussen & Co. A/S, Greve), var ikke på valg.

 

På suppleantposterne var både 1. og 2. suppleant på valg, og her blev Kim Lassen (Agro Handel og Transport ApS, Padborg) nyvalgt som 1. suppleant, mens Frede Matzen (Frede Matzen ApS, Ribe) modtog genvalg som 2. suppleant. Begge for en 1-årig periode.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk