Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD forlænger med Tryg

Søgeord:

4. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

289 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Får papir på hinanden indtil 2024.

 

ITD vil også i de kommende år kunne tilbyde forsikringsløsninger gennem samarbejdet med forsikringskoncernen Tryg. Det står klart, efter at ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, og Trygs administrerende direktør, Morten Hübbe, for nylig satte deres underskrifter på en forlængelse af samarbejdsaftalen, så den nu strækker sig frem til midten af 2024.

 

- Vi er glade for at kunne fortsætte vores samarbejde med Tryg og tilbyde attraktive og specialiserede forsikringsløsninger inden for vejgodstransport. Vi har samarbejdet med Tryg gennem mange år og opbygget en gensidig forståelse for, hvad der er vigtigt for vores branche i forsikringssager, og det vil vi bygge videre på, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Ifølge den ny aftale vil det fortsat være ITD, der står for en del af administrationen af ordningen. Derudover vil der også som nu være fokus på løbende at udvikle værditilbud.

- Forsikring udgør en meget væsentlig risikoafdækning inden for vejgodssektoren, og derfor er det vigtigt, at man samarbejder med solide, erfarne og dygtige aktører inden for feltet. Det lever Tryg til fulde op til, og fra ITD’s side vil vi arbejde for, at branchen får de mest attraktive forsikringsløsninger, der passer til lige netop deres behov, siger Carina Christensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk