Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jan og Per er nye hos Dan Spedition

Søgeord:

6. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

631 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Padborg-virksomheden mærker stor efterspørgsel på toldpapirer.

 

Dan Spedition A/S fra Padborg udvider med yderligere to erfarne speditører for at kunne klare den store efterspørgsel efter specialistviden inden for toldpapirer.

 

Sammenlagt 61 års speditørerfaring har Per Kastrup og Jan Holst med i bagagen, når de netop nu starter i nye jobs som speditører hos Dan Spedition på Padborg-kontoret. De har senest været ansat hos Holger Smidts Eftf. i Padborg.

 

- Generel travlhed, mange nye kunder og stor efterspørgsel efter specialviden om toldpapirer, er baggrunden for, at vi igen udvider, siger Klaus Jessen, direktør i Dan Spedition A/S.

 

Jan Holst, 49 år, er uddannet speditør og har 26 års erfaring med alle former for tolddokumenter. Han har desuden været kontor- og personaleansvarlig i sit tidligere job hos Holger Smidts Eftf., hvor han har været siden 2006.

Per Kastrup er 54 år og er uddannet speditør fra Holger Smidts Eft., hvor han har været i 35 år. Han har også stor erfaring med håndtering af alle typer af tolddokumenter. Per Kastrup har været afdelingsleder siden 1993.

 

- Vi har travlt, så vi glæder os meget til at byde Jan Holst og Per Kastrup velkommen med deres store faglighed og erfaring, som kunderne i høj grad efterspørger. Vi er nu 11 højtspecialiserede og erfarne medarbejdere på vores kontorer i Padborg og på Aarhus havn. Vi er også klar til at hjælpe kunderne med de toldmæssige følger af brexit, når det bliver afgjort, hvordan brexit kommer til at spænde af, siger Klaus Jessen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk