Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

JN-direktør trækker sig tilbage

Søgeord:

15. maj 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2008 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ove Søltoft fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i JN Gruppen.

 

Ove Søltoft, medejer af JN Spedition, trækker sig tilbage som administrerende direktør og fortsætter i stedet som arbejdende bestyrelsesformand i den Herning-baserede speditionsvirksomhed.

 

Det fortæller Ove Søltoft til Transport Tidende fra sit sommerhus i Blokhus, der på grund af coronapandemien har været den 65-årige speditørs hjem de seneste otte uger.

 

Ros til direktører

Beslutningen om at trække sig tilbage som direktør fortalte han den øvrige bestyrelse om ved et netop afholdt bestyrelsesmøde i virksomheden.

 

Han overlader Herning-afdelingen til Henrik Jagd Nielsen og Per Thastrup Smith samt Køge-afdelingen til Kenneth Bell, der som direktører og medejere har drevet afdelingerne de seneste tre år, hvor Ove Søltoft har haft en mere tilbagetrukket rolle.

- Når jeg trækker mig, så er det også for at sige tak til Henrik, Per og Kenneth, som har drevet virksomheden fantastisk de sidste tre år med et team af topmotiverede og engagerede medarbejdere, hvilket også kan ses i de sidste års regnskaber. Jeg har været meget opmærksom på, hvor flot de har drevet firmaet, og coronakrisen har givet mig tid til at tænke på, at jeg får lyst til at trække mig tilbage og overlade driften til dem, siger Ove Søltoft.

Køge åbner snart

JN Spedition blev stiftet af Jørgen Nielsen i Herning i 1968, men i 1975 blev virksomheden opkøbt af Frederikshavn Speditionsforretning, hvor Ove Søltoft var startet som lærling i 1972. Efter ti år som medarbejder trådte Ove Søltoft ind i ejerkredsen i 1985. Henrik Jagd Nielsen har lagt sine kræfter i selskabet i 32 år, Per Thastrup Smith i 22 år og Kenneth Bell i 12 år.

 

JN Spedition består af en Vest-afdeling i Herning og en Øst-afdeling i Køge. Grundet øget efterspørgsel på køle- og frysekapacitet i det sjællandske er JN Spedition vokset ud af egne rammer i Køge.  Selskabet har investeret mellem 45 og 50 mio. kr. i en udvidelse, som skal fordoble kapaciteten. Frysehuset skal have udvidet kapaciteten med 11.000 ekstra pallepladser og kølehuset med 500 ekstra ditto.

Det har hele tiden været planen, at de nye faciliteter på Sjælland skulle stå klar til indflytning 1. juli 2020, og det har coronakrisen ikke ændret på, siger Ove Søltoft.

 

- Coronakrisen har ikke forsinket byggeriet. Vi drifter som planlagt 1. juli 2020. Men COVID-19 har selvfølgelig besværliggjort at få byggekomponenter og arbejdskraft, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com