Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jubilæum fejres med kontraktforlængelse

Søgeord:

16. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

195 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Fragtmænd og Sanistål forlænger samarbejdet.

 

Danske Fragtmænd og Sanistål fejrer 10-års jubilæum og forlænger samarbejdet frem til 2025.

 

For nylig underskrev Danske Fragtmænd og Sanistål en kontraktforlængelse på fem år til en værdi på omkring 600 mio. kr. Aftalen omfatter dagsdistribution samt nat- og krandistribution.

 

Danske Fragtmænd og Sanistål har samarbejdet siden 2010, hvor Danske Fragtmænd overtog Saniståls transporter, der indtil da havde været håndteret in-house. Nu ti år senere kigger Danske Fragtmænd og Sanistål tilbage på en spændende rejse, der på mange områder har været med til at udvikle begge virksomheder. Salgsdirektør Peter Sørensen, Danske Fragtmænd:

 

- Der hersker ingen tvivl om, at samarbejdet med Sanistål har været med til at udvikle begge virksomheder i en positiv retning. Løbende dialog om optimering af transportforløbet har hele tiden været et vigtigt fundament i vores aftale med Sanistål. Vi er meget stolte af den løsning, som vi sammen med Sanistål har fået bygget op, og vi glæder os over, at de vælger at fortsætte samarbejdet, siger Peter Sørensen.

At det gode samarbejde beror på en tæt dialog om optimeringsmuligheder, er Saniståls administrerende direktør Christian B. Lund meget enig i.

 

- Danske Fragtmænd har igennem årene udvist et meget højt kvalitets- og serviceniveau. Det er selvfølgelig vigtigt, fordi vores kunders forretning er dybt afhængig af, at vi kan levere til tiden og på det aftalte sted. Levering til byggepladser kan eksempelvis være svære at håndtere, men også her oplever vi, at Danske Fragtmænd udviser en høj leveringskvalitet.

 

Distributionen af Saniståls varer sker i et såkaldt åbent system. Det sparer CO2, og det har meget stor betydning fortæller Christian B. Lund afslutningsvis.

 

- Danske Fragtmænd transporterer vores varer i et åbent system sammen med andre virksomheders varer. Her adskiller vi os fra mange af vores konkurrenter, der kører i lukkede systemer. Det betyder, at vi får en konkurrencemæssig fordel, fordi vi opnår en stor CO2-reduktion i det åbne kontra det lukkede system. Vi arbejder målrettet på at nedbringe vores samlede belastning af miljøet, og i samarbejdet med Danske Fragtmænd kan vi faktisk gøre en stor forskel, siger Christian B. Lund.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com