Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kattegatkomitéen styrker formandskabet

Søgeord:

20. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

422 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Indtræden af Michael Svane sender stærkt signal fra DI, lyder det.

 

Kattegatkomitéens formand Anders Kühnau har inviteret nye, stærke kræfter til at indgå i Kattegatkomitéens formandskab og derved være med til at styrke arbejdet for en fast Kattegatforbindelse.

 

De nye ansigter i formandskabet er regionsrådsformand i Region Sjælland, Heino Knudsen, borgmester i Odder Kommune, Uffe Jensen, og branchedirektør i DI Transport Michael Svane.

 

Dermed er tre af landets fem regioner – Region Nordjylland, Midtjylland og Sjælland – samt de kommuner hvor en fast Kattegatforbindelse forventes at blive landfaste – Kalundborg og Odder kommuner – repræsenteret i Kattegatkomitéen på øverste politiske niveau. Derudover er også Aarhus Kommune en del af Kattegatkomitéens formandskab.

 

Samtidig er der med Michael Svanes indtræden i formandskabet sendt et tydeligt signal fra Dansk Industri om, at en fast Kattegatforbindelse står højt på prioriteringslisten blandt infrastrukturprojekter, lyder det fra formand for Kattegatkomitéen, Anders Kühnau, der udtaler:

- Jeg er rigtig glad for, at både Heino Knudsen, Uffe Jensen og Michael Svane har sagt ja til at indgå i Kattegatkomitéens formandskab. Det er utroligt vigtigt, at vi har et stærkt formandskab, som både samlet og individuelt kan bidrage aktivt og strategisk til at sikre, at en fast Kattegatforbindelse fastholder sin position på den politiske dagsorden. Det er jeg sikker på, at de tre nye medlemmer både kan og vil, siger Anders Kühnau. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk