Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kendt profil ny formand i Padborg Transportcenter

Søgeord:

5. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

310 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Susanne Provstgaard i spidsen for klyngeorganisationen.

 

Susanne Provstgaard er ny bestyrelsesformand for Padborg Transportcenter, som i dag består af knap 100 aktive medlemsvirksomheder. Hun er et velkendt ansigt i lokalsamfundet fra transportvirksomheden DTK Group og som medlem af byrådet i Aabenraa Kommune.

 

Susanne Provstgaard afløser Peter Therkelsen, som de seneste syv år har siddet i formandsstolen for Padborg Transportcenters bestyrelse. Han vil fremover fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen og bidrage til udviklingen af transportcentret.

 

Som medlem af bestyrelsen ved foreningens oprettelse har Susanne Provstgaard et indgående kendskab til Padborg Transportcenter, ligesom hun har stor erfaring fra lignende virksomheder i transportsektoren.

 

Sammen med sin mand har hun bygget transport- og logistikvirksomheden DTK Group i Padborg op fra bunden, som i dag har tæt på en milliardomsætning. I 2021 trak hun sig tilbage fra den daglige drift fra virksomheden, men sidder fortsat som bestyrelsesformand i Dansk Transport Kompagni A/S, ligesom hun sidder i bestyrelsen for DTK Group.

Hun har også tidligere har været en del af bestyrelsen i Business Aabenraa og medlem af repræsentantskabet i Jyske Bank.

 

I sin rolle som bestyrelsesformand i Padborg Transportcenter kommer Susanne Provstgaard til at fortsætte den positive udvikling, som transportcentret har været igennem siden etableringen i 2015.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk