Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kendt profil ny topchef i OK

Søgeord:

4. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

387 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Michael Løve skal udvikle energiselskabet i et marked i konstant forandring.

 

Energiselskabet OK a.m.b.a. har fundet selskabets nye topchef i skikkelse af 47-årige Michael Løve, der senest har stået i spidsen for butikskæden Netto.

 

- Michael Løve er en stor kapacitet, som vi er stolte af at kunne præsentere som OK’s nye CEO. OK er en solid virksomhed i rivende udvikling, og energimarkedet er konstant under forandring. Michael Løve har mere end overbevist os om, at han er den helt rette til at sikre en fortsat positiv udvikling for OK i en transformationstid, siger Flemming Rasmussen, bestyrelsesformand i OK a.m.b.a.

 

Michael Løve ser jobbet i OK som en spændende mulighed for at sidde bag rattet i en virksomhed, der skal finde nye veje i en energibranche under forandring.

- Mange af de markeder, som OK arbejder på, er under forandring, og OK har en klar ambition om at være med til at skubbe til den grønne omstilling med væsentlige investeringer i fremtiden. Det skal ske samtidig med, at OK fastholder og udvikler sin stærke position som en kundeejet og sympatisk operatør af tankstationer, vaskehaller og convenience-butikker, som typisk ligger lidt mere lokalt. Kombinationen af de to opgaver synes jeg er både meningsfuld og spændende at kaste mig over. Det glæder jeg mig meget til at gøre sammen med mine kommende kolleger, siger Michael Løve.

 

Michael løve har siden 2017 været administrerende direktør for Netto. Tidligere har han været CEO for den største britiske byggemarkedskæde B&Q og før det var han direktør for SuperBrugsen i Coop koncernen. Han sidder endvidere i bestyrelsen for Mekonomen, JP/Politiken og SMILfonden. Michael Løve er uddannet på DTU og har en MSc. Engineering fra 2001.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk