Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

KH OneStop øger værkstedskapacitet

Søgeord:

20. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

424 gange

Læses i øjeblikket af:

0

JLS ApS sælger aktiviteter i Padborg.

 

Med virkning fra i dag mandag overtager KH OneStop aktiviteterne og samtlige medarbejdere fra JLS i Padborg og sammenlægger JLS’ afdeling med de eksisterende aktiviteter i Padborg.

 

Administrerende direktør i JLS, Anette Visby Olesen:

 

- For JLS giver det rigtig god mening, da vi derved får endnu bedre mulighed for at fokusere på udviklingen af vores trailerværksteder i Tilst og Erritsø, således at vi vedbliver at være den foretrukne samarbejdspartner for alle vores trofaste og loyale kunder. Det har endvidere været vigtigt for mig at finde en køber, som har mange af de samme værdier som JLS. Det fandt jeg hos Thomas og KH OneStop, så jeg er ikke i tvivl om, at vores medarbejdere og kunder i Padborg er i gode hænder fremover, siger hun.

Thomas Henriksen, administrerende direktør for KH OneStop, er også glad for, at muligheden bød sig, da opkøbet af JLS i Padborg giver en god synergieffekt, da KH OneStops eksisterende fysiske rammer kan rumme medarbejderne fra JLS.

 

Kevin Aaskov, regionschef hos KH OneStop, udtaler i den forbindelse:

 

- For KH OneStop er det en meget fin mulighed, da vi har rigtig travlt, og vi får her mulighed for at overtage nogle meget kvalificerede og erfarne medarbejdere. Nu skal vi blot lægge en masse kræfter i, at de føler sig hjemme sammen med deres 190 nye kollegaer, således at vi er klar til fortsat at servicere de kunder, som tidligere har fået repareret deres trailer hos JLS i Padborg.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk