Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

KLM-topchef fortsætter ikke

Søgeord:

20. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

222 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Pieter Elbers stopper i 2023 efter 30 år i det hollandske flyselskab.

 

KLM's bestyrelse meddeler, at den efter tæt samråd med selskabets administrerende direktør, Pieter Elbers, har besluttet, at Pieter Elbers ikke vil fortsætte i en tredje periode som CEO & President for KLM per 1. maj 2023.

 

Cees 't Hart, bestyrelsesformand i KLM:

 

- I lyset af udløbet af hans anden periode, som giver bestyrelsen et naturligt tidspunkt til overvejelse, har vi efter samråd med Pieter konkluderet, at vi ikke skal indtræde i en tredje periode. Kontinuiteten i KLM’s ledelse har stor gavn af at kunne etablere dette på et tidligt tidspunkt. Det gør os i stand til at igangsætte en grundig successionsproces og også tilbyde en ny administrerende direktør en tilstrækkelig introduktionsperiode. Det er også en tid, hvor omstruktureringsplanen stort set er gennemført, hvilket positionerer KLM godt til genopretning og videreudvikling. Med tredive år hos KLM, elleve år i bestyrelsen, inklusive to perioder som administrerende direktør, har Pieter en enorm track record og betydning for KLM. Til dels derfor er det vigtigt, at vi er i stand til at opnå en glidende lederskifte, siger Cees 't Hart.

Pieter Elbers udtaler:

 

- Efter to valgperioder, mere end otte år som administrerende direktør for KLM, overdrager jeg stafetten med fuld tillid. Det siger sig selv, at jeg er forpligtet til at støtte KLM i denne overgang til ny ledelse. Jeg er meget stolt af denne virksomhed og dens fantastiske medarbejdere. Især i disse hektiske og svære tider er de fortsat KLM’s styrke. Min 30-årige karriere hos den blå KLM-familie har været en ufattelig smuk rejse, som jeg altid vil værne om. Jeg nyder meget samarbejdet med mine kollegaer og ser frem til dette i den kommende periode, lyder det fra Pieter Elbers. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk